Порцеланови фасети

by

По-красива усмивка с порцеланови фасети

Усмивката ви засегната ли е, заради някой зъб, който е повреден или счупен? Зъбите ви обезцветени ли са от пушене или консумация на черно кафе и чай?

Зъбите могат да са податливи към оцветяване дори ако човек редовно ги мие и почиства. Това е част от натуралния процес на износване на зъбите. Дали зъбите са ви неподходящо подравнени или обезцветени, или счупени?

Всички тези проблеми могат да бъдат отстранени много лесно чрез поставянето на порцеланови фасети.

Порцелановите фасети са гаранция за добър външен вид на зъбите – прави ги гладки, равни, по-бели и по-блестящи. Много хора избират фасетите, за да направят усмивката си по-красива.

Без значение колко голяма е пукнатина имате, порцелановите фасети могат да поправят проблема. Процесът отнема до 4 седмици за завършване, като зависи дали един или всички зъби са за оправяне.

Порцелановите фасети придават чувство и вид на истински зъби. Веднъж сложени фасетите трябва да се поддържат като истинските зъби и ако фасетата падне, може да бъде заменена. Порцелановите фасети издържат от 5 до 10 години ако се поддържат постоянно, след което трябва да бъдат заменени. Фасетите могат да направят зъбите по-бели, както и да дадат натурален блестящ и чист вид. Най-добрите новини са, че порцелановите фасети не стават на петна, което означава да поддържате белотата на зъбите като следвате регулярното почистване на устата.

Ако имате оцветени, счупени зъби или зъбите ви са причина за по-ниско самочувствие, слагането на порцеланови фасети може да разреши вашия проблем и да попречи за бъдещи проблеми със зъбите ви.

В Медицински и дентален център Естетико ще ви предложим подходящите за вас цвят и размер на порцелановите фасети.