Д-р Калин Георгиев MD DMD MFS DDS

Лицево-Челюстен хирург

Д-р Калин Георгиев е водещия лекар в Медицинска и дентална клиника Естетико. Неговите интереси са насочени към лицево-челюстната и оралната хирургия. В дългата си практика като лекар и стоматолог той използва най-съвременните методи и техники за лечение.  Завършва Факултета по Дентална медицина в София към Медицински Университет със специалност дентална медицина. По късно се дипломира и като лекар по медицина към Медицински университет-София.От 2006 г. Работи като лекар-ординатор  в Клиниката по неврохирургия на  УМБАЛСАМ-„Н. И. Пирогов“.  През 2006 г придобива специалност Орална хирургия в катедра Орална и Лицево-челюстна хирургия . От 2011 г. е асистент в катедра „Орална и лицево-челюстна хирургия“ към Факултета по Дентална Медицина – София. През 2015г. придобива специалност-лицево-челюстна и орална хирургия.

Д-р Калин Георгиев
Д-р Ивелина Данчева

Д-р Ивелина Данчева

Стоматолог

Д-р Ивелина Данчева завършва Факултета по Дентална Медицина-София през 2014 година. Има интереси в областта на ортодонтията и естетичната възстановителна дентална медицина. Посещавала е следквалификационни курсове по имплантология и ортодонтия. Целта и е да предоставя на своите пациенти най-добрите решения, съобразени с техните нужди. Д-р Данчева непрекъснато се стреми да се усъвършенства и да е в крак с най-новите техники и технологии в стоматологията.

Джесика

Координатор

Д-р Ивелина Данчева

Свържете се с нас

Ако искате да си запишете час или просто да ни попитате нещо

Интересно

Полезни статии за вас.

Какво представлява Ботокс?

Какво представлява Ботокс?

Това е невротоксин тип А, който се произвежда от микроорганизъм Clostridium botulinum. Този токсин е познат на мнозина под името „ботулинов токсин“.

Ортодонтско лечение

Ортодонтско лечение

Пациент за хирургично и ортодонтско лечение с протрузия на горни централни резци, компресия на горна челюст и отворена захапка.

Дентална клиника Естетико работи с предварително записан час

Телефон

Адрес

гр. София,
ул.Димитър Манов 17

Работно време

Понеделник до Петък
10.00 – 20.00ч

Консултация и диагностика

Навременната диагностика е важна за доброто състояние на вашата усмивка.

Безболезнено лечение

В Дентална клиника Естетико се стремим всички процедури да са максимално безболезнени.

Модерни материали и технологии

Използваме съвременни техники, материали и модерни технологии

Приятелска атмосфера

Ефективно обслужване в спокойна и приятелска среда